Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибори на Львівщині

Понеділок, 23 грудня 2019, 11:34

Правоохоронці не зафіксували порушень під час виборів у Жидачівському і Мостиському районах

вибори на Львівщині

Вчора відбулися додаткові місцеві вибори у 16 селах Жидачівського і Мостиського районів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 22 грудня, у 16 селах Жидачівського та Мостиського районів стартували додаткові вибори депутатів Гніздичівської та Шегинівської сільських рад.

Для їх проведення на території сіл створили 11 виборчих дільничних комісій та дві окружні, а голосування пройшли без порушень правопорядку та виборчого законодавства.

До охорони дільниць залучили 70 правоохоронців.

Нагадаємо, на Жидачівщині проййли додаткові вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село), яка приєдналася до Гніздичівської селищної ОТГ.

У Мостиському районі відбулися додаткові вибори у двох сільських радах – Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі). Ці ради приєдналися до Шегинівської сільської ОТГ. 

Додамо, 29 грудня 2019 року відбудуться перші місцеві вибори депутатів і сільського голови у Нежухівській сільській ОТГ Стрийського району, які призначила на своєму засіданні ЦВК ще 18 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.