Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 26 грудня 2019, 15:57

Львівські райці продовжили рух маршруток до 23:00

львівські маршрутки

Львівські депутати продовжили рух маршруток у місті до 23:00 год. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 26 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію про "Курсування громадського транспорту до 23:00".

"За" – 50 голосів. 

Щоб забезпечити такий розклад руху, Львівська міськрада повинна внести зміни до договору з перевізниками та врахувати їх у наступних конкурсах. Також, міський голова Львова Андрій Садовий доручив департаменту житлового господарства та інфраструктури підготувати дорожню карту до наступного пленарного засідання. 

Зазначимо, петицію про графік громадського транспорту 10 жовтня зареєстрував Данило Березюк. Станом на 25 листопада вона набрала необхідних 500 голосів на підтримку, відтак міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, мала прийняти її або відхилити.

Додамо, за словами начальника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, наразі тільки 15 маршрутів у Львові функціонують у проміжку між 22.00 год. та 23.00 год. 

Нагадаємо, сьогодні львівські депутати не підтримали е-петицію про ліквідацію смуги для руху громадського транспорту на проспекті Чорновола.

Крім того, вони закликали міськраду відмовитися від закупівлі техніки та товарів з Білорусі через заяву Олександра Лукашенка про Україну. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.