Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Героїв УПА, 72

П'ятниця, 27 грудня 2019, 13:26

Антонов збудує новий готель на вулиці Героїв УПА у Львові

вул. Героїв УПА, 72

Фірма, яка належить львівському підприємцю Віталію Антонову, збудує готель на місці існуючого будинку на вул. Героїв УПА, 72.

Сьогодні, 27 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Хотел бізнес Девелопмент" готелю на вул. Героїв УПА, 72 у Львові зі знесенням існуючої будівлі.

Новий готель зведуть на місці існуючого будинку, що знаходиться на земельній ділянці, площею 0,0477 га, яка є комунальною власністю міста й призначена для та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 87,7%.

Висота нового готелю становитиме 28,50 метрів, відтак він матиме шість поверхів та цокольне приміщення. Забудова здійснюється у межах історичного ареалу Львова, відтак забудовник зобов'язався зберегти фасад існуючого будинку, крім цього, біля готелю передбачено облаштувати місця для паркування автівок.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-6 – зона технопарків відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Хотел бізнес Девелопмент" зареєстроване з 2016 року у Львові, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Керівником фірми є Євген Зінов'єв, а власниками: львів'яни Богдан Куспісь, Ігор Таранський, Анатолій Гурський, Іван Коцьо, львівські фірми ТзОВ "Компанія з управління активами "Актив" та ТзОВ "Технопарк ЛЗТА" (власниками цієї компанії є львівський бізнесмен Віталій Антонов та кіпрська фірма "Сарубас Лімітед").

Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 500 000 грн. 

Зазначимо, Віталій Антонов є мажоритарним акціонером компанії ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережі автозаправних комплексів "ОККО", голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи". Його фірма також будує 27-поверховий житловий квартал на вул. Пасічній, 133, а у червні цього року виконавчий комітет міської ради погодив детальний план території у районі Площі Ринок, де передбачається будівництво ще однією фірмою Антонова двох готелів у історичній частині міста.

Нагадаємо, у вересні цього року Львівська міськрада надала "Компанії Ріел-естейт груп" дозвіл на будівництво 14-поверхового офісного комплексу на вул. Героїв УПА, 73. Крім цього  5 червня, виконком Львівської міськради дозволив будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73, а у лютому цього року власник ПП "Медіс" розпочав зводити торгово-офісний центр за цією ж адресою на вул. Героїв УПА, 73.

Також у 2017 році ТзОВ "Прем’єр Логістика" дозволили розширюватиме готель на вул. Героїв УПА, 72, де зараз розташований 8-поверховий офісний центр, кафе та спортзал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.