Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Середа, 8 січня 2020, 14:46

На Різдво львівські митники вилучили контрабанду брендового одягу та продуктів на понад 700 тисяч

контрабанда

У аеропорті Львова виявили брендовий одяг вартістю 350 тисяч гривень, а в автомобільних пунктах пропуску майже 500 кг продуктів харчування.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці.

Упродовж Різдвяних вихідних з 4 по 7 січня працівники Галицької митниці Держмитслужби зафіксували понад 50 випадків порушень митних правил та вилучили товарів на понад 700 тис. грн.

Найбільше порушень зафіксовано під час ввезення товарів на митну територію України. Серед вилученого переважав одяг зокрема відомих брендів.

"Так в аеропорту "Львів" двоє громадян намагались ввезти одяг, сумки та окуляри відомих брендів LOUIS VUITTON, DOLCE&GABBANA, VALENTINO на понад 350 тис грн. А в автомобільних пунктах пропуску, серед іншого вилучали продукти харчування (близько 500 кг), автозапчастини" – йдеться у повідомленні.

Також вилучено автомобіль Mercedes-Benz Sprinter 2013 р.в. через те, що громадянин до митного контролю подав неправдиві документи щодо вартості та відправника товару. Митники дізнались точні дані від компетентних органів Республіки Польщі . Тож авто вартістю 242 тис.грн. вилучили.

Нагадаємо, Галицька митниця Держмитслужби офіційно запрацювала з 8 грудня, нову структуру очолив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов. На початку березня цього року уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.