Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Личаківська

google.com.ua

П'ятниця, 17 січня 2020, 17:06

У Львові виділили майже 190 мільйонів на ремонт вулиці Личаківської

вул. Личаківська

Львівська міськрада замовила ремонт вул. Личаківської за 184 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт вул. Личаківської від вул. Букової до межі Львова, яку переможець тендеру має здійснити до 29 жовтня 2021 року.

Аукціон стартує 25 березня, а початкова закупівлі становить 184 497 422 грн.

Як вказано у закупівлі, ремонт вулиці здійснять від вул. Букової до межі Львова, тут, окрім ремонту дорожнього полотна, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, встановлять смітники, передбачать місце для автомобільних стоянок, облаштують зупинки громадського транспорту та посадкові майданчики.

Крім цього, у межах реконструкції вулиці тут прокладуть павільйони для зупинок, лавки, викорчують старі дерева та чагарники.

Усі роботи здійснюватимуться за кошти місцевого бюджету Львова.

Нагадаємо, 25 березня 2017 року  почався капітальний ремонт вул. Личаківської. Відремонтовану вулицю відкрили для проїзду у серпні 2018 року.

Додамо, також у місті здійснять реконструкцію вул. Шевченка за 94 млн грн та вул. Хуторівка за 125 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.