Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Вівторок, 4 лютого 2020, 11:45

У Львові цього тижня обрізатимуть аварійні дерева

Сихів

З 3 до 7 лютого у Львові відбуватиметься санітарна обрізка та видалення аварійних дерев.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міськради, цього тижня, з 3 по 7 лютого, триватиме санітарна обрізка дерев на восьми вулицях, а також видалення аварійних дерев на одинадцяти вулицях. У місцях видалення проведуть компенсаційну висадку зелених насаджень.

"У період з 3 лютого по 7 лютого на восьми вулицях міста заплановано проведення санітарної обрізки та на одинадцяти – видалення аварійних дерев. У місцях видалених дерев буде проведено компенсаційну висадку зелених насаджень" – зазначають в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міськради.

Нагадаємо, на обрізку дерев Сихова планують виділити більше двох мільйонів гривень.

Додамо, у червні 2019 року у Львові підтримали електронну петицію проти варварської обрізки дерев, а у травні 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий запропонував ввести нову посаду ландшафтного архітектора Львова, який контролюватиме процес обрізки дерев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.