Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Височанський

lvivoblrada.gov.ua

Вівторок, 11 лютого 2020, 15:23

Височанський очолив Будинок воїна

Олег Височанський

Олега Височанського призначили директором "Будинку воїна".

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директора комунального закладу Львівської обласної ради "Будинок воїна". Це рішення підтримали 64 депутати.

Зазначимо, ще у січні цього року конкурсна комісія з обрання директора цього закладу, що на вул. Короленка, 1а у Львові, одноголосно прийняла рішення підтримати кандидатуру Олега Височанського на цю посаду.

Височанський працював в.о.директора цього закладу. У серпні 2014 року він був мобілізований у Збройні сили України, де проходив службу у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді на посаді заступника командира роти інструктора з парашутно-десантної підготовки. 

Нагадаємо, на початку березня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що був у будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення, які були вивільнені на початку травня 2017 року. 

Було вирішено, що у приміщенні повинні вести діяльніть організації, пов'язані із АТО. Відтак, восени 2018 року тут відкрили "Будинок воїна".

Детальніше інтер'єр культурного центру можна оглянути у фотопідбірці Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.