Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Середа, 19 лютого 2020, 16:50

Ситуація у Винниках стабілізувалася – Квурт

Володимир Квурт

У Винниківському госпіталі перебуває стаціонарно 610 пацієнтів.

Як повідомив міський голова Винників Володимир Квурт, зараз у Львівському обласному госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи перебуває 610 пацієнтів.

"Госпіталь офіційно 30 років є другою резервною інфекційною лікарнею після Львівської обласної інфекційної лікарні, однак за весь цей час ніхто жодного разу не проводив навчання. Те, що ці навчання проводять саме зараз, стало помилкою, адже викликало без додаткових пояснень нерозуміння у пацієнтів та людей", – пояснив Володимир Квурт.

Під час проведення навчань на місці був присутній заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, який показував план проведення навчань. Зараз активісти та журналісти обходять лікарню та перевіряють палати.

Громада, яка зібралася під стінами госпіталю, вирішує чи залишатися чергувати біля встановлених постів на ніч, - розповів Квурт. 

Сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький видав доручення припинити симуляційне навчання у Винниківському госпіталі і не переводити пацієнтів в інші стаціонари. 

Однак, мешканці Винник заблокували в'їзд на територію госпіталю, боячись, що евакуйованих у Китаю українців помістять у цій лікарні.

Нагадаємо, раніше у Львівській ОДА повідомляли, що перших можливих пацієнтів із зараженням коронавірусу у області госпіталізуватимуть у інфекційній лікарні Львова та госпіталі ветеранів у Винниках.

Вчора у Винниківській лікарні заявили, що не мають інформації щодо прибуття українців, які прилетять з Уханя.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.