Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Вівторок, 3 березня 2020, 12:47

У львів'ян з підозрою на коронавірус виявили грип та пневмонію

лікарня

Тести, проведені медиками інфекційної лікарні Львова, не підтвердили наявність коронавірусу у людей, які повернулись з-за кордону.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

За останній тиждень до Львівскої обласної клінічної лікарні звернулись 7 людей з підозрою на коронавірус. Діагноз не підтвердився. В одного пацієнта виявили пневмонію, а в інших – грип.

"За цей тиждень було кілька людей з підозрою на вірус. Ми їх оглянули у боксованих приміщення, їм зробили швидші тести на грип, тому коронавірус не підтвердився. Люди, в яких була підозра на коронавірус, повернулися з-за кордону. Нагадую також усім, що зараз також сезон захворювання на грип. Про нього також не треба забувати", – наголосила сьогодні на брифінгу Львівської ОДА завідувачка інфекційного відділення лікарні Таміла Алексанян.

Вона також додала, що лікарня готова приймати пацієнтів з підозрою на коронавірус. Там виділили 20 ліжок в ізоляторах.

Нагадаємо, сьогодні в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. 

На Львівщині планують закупити 2,5 тисячі тестів на визначення коронавірусу, також у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Також через пункти пропуску на Львівщині в Україну не пропускають людей з підвищеною температурою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.