Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МАФ на вул. Тракт Глинянський, 147А

city-adm.lviv.ua

Середа, 4 березня 2020, 10:45

На вулиці Тракт Глинянський знесли незаконний МАФ

МАФ на вул. Тракт Глинянський, 147А

У Львові демонтували незаконний МАФ на вул. Тракт Глинянський, 147А.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 3 березня, Личаківська районна адміністрація демонтувала тимчасову споруду на вул. Тракт Глинянський, 147А.

Як заявив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, МАФ демонтований у межах ухвали "Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова".

"Він, фактично, дає старт серії демонтажів решти незаконних тимчасових споруд у Львові. На щастя, зробити це дає нам змогу прийнята на сесії в грудні ухвала про діяльність тимчасових споруд у місті. Там ми, зокрема, передбачили процедуру примусового демонтажу. І це важливо, адже досі демонтувати такі кіоски можна було лише після затяжних судів", – зазначив Любомир Зубач.

Нагадаємо, наприкінці січня у міськраді заявили, що проведуть інвентаризацію МАФів у всіх районів та демонтують ті, яких немає у схемі розміщення тимчасових споруд. А 26 грудня 2019 року львівські депутати затвердили схему розміщення тимчасових споруд у місті, до якої увійшли 1358 тимчасових споруд.

Ще у листопаді 2019 року у Львові створили робочу групу, яка напрацьовуватиме шляхи врегулювання ситуації з тимчасовими спорудами. Її очолив Любомир Зубач.

Додамо, у вересні минулого року Львівський окружний адміністративний суд скасував рішення Львівської міськради щодо заборони дозволу на продаж алкоголю в МАФах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.