Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску Рава-Руська

П'ятниця, 13 березня 2020, 14:54

На кордоні з Польщею у Львівській області можуть закрити два пункти пропуску

пункт пропуску Рава-Руська

Держприкордонслужба запропонувала продовжити роботу тільки частини пунктів пропуску.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій. 

Державна прикордонна служба спільно з Державною митною службою запропонувала уряду обмежити роботу автомобільних, залізничних, а також морських пунктів пропуску для недопущення поширення коронавіруса.

Зокрема, пропонується продовжити роботу таких пунктів пропуску на кордоні з Польщею: Ягодин – Дорогуськ, Устилуг – Зосін, Володимир-Волинський – Хрубешув, Краковець – Корчова, Мостиська – Перемишль, Смільниця – Кросценко, Грушів – Будомєж, Угринів – Долгобичув.

Усі інші пункти пропуску, в тому числі Рава-Руська – Гребенне та Шегині –Медика, пропонують закрити.

На кордоні зі Словаччиною не працюватимуть пункти пропуску через те, що ця країна з 13 березня закриває в'їзд на свою територію усім, хто не є громадянамми Словаччини або не мають документів, що дають право на проживання в країні.

На кордоні з Угорщиною працюватимуть: Чоп – Захонь, Батьово, Салівка –Еперешке, Лужанка – Берегшурань.

На кордоні з Румунією: Дякове – Халмеу, Солотвино – Сігету Мармацієй, Вадул-Сірет – Вікшані, Порубне – Сірет.

На кордоні з Молдовою: Мамалига – Крива, Кельменці – Ларга, Росошани –Брічень, Могилів-Подільський – Вовчинець, Паланка – Маяки – Удобне, Старокозаче – Тулора, Рені – Джурджулешти.

На кордоні з Білоруссю: Нові Яриловичі – Нова Гута, Виступовичі – Словечно, Коростень, Виступовичі – Нова Рудня, Городище – Верхній Теребежі, Доманове – Мокрани, Заболоття – Хотислав.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Також міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Таке ж рішення прийняла й Львівська ОДА.

Львівська опера до квітня скасувала усі вистави через коронавірус, також у Львові призупинили роботу всіх кінотеатрів.

Раніше Варіанти побували на брифінгу міського голови Львова Андрія Садового щодо обмежувальних заходів у Львові, які вводить Львівська міська рада для убезпечення мешканців від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID-2019.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.