Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 16 березня 2020, 13:34

У Львові закриють усі торгово-розважальні центри і заклади громадського харчування

Львів

Міська комісія ТЕБ та НС вирішила закрити усі торгові мережі, окрім аптек та продуктових магазинів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 16 березня,міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення у Львові на час карантину призупинити роботу закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, установ сфери послуг та торгівлі.

Натомість працюватимуть заклади, що займаються он-лайн доставкою продуктів харчування (за умови дотримання окремого протоколу), продуктові магазинти, супермаркети, аптеки, спеціалізовані магазини дитячого харчування.

Працівники цих закладів при обслуговуванні клієнтів слід дотримуватись окремого протоколу.

Також комісія вирішила:

- вести режим підвищеної готовності до надзвичайної ситуації;

- призупинити діяльність коворкінгових зон (за винятком кол-центрів), перукарень, установ побутового обслуговування (салони краси), стоматологічні заклади усіх типів форм власності;

- заборонити рух приміських маршруток до Львова, у яких відсутні відповідні дозволи;

- припинити прийом громадян у Центрах надання адміністративних послуг м. Львова, відділах соціального захисту та Центрах туристичної інформації;

- призупинити планові ремонтні роботи каналізаційної мережі.

Крім цього, міськрада звернеться до правоохоронців щодо припинення стихійної торгівлі на вулицях Львова, а також до керівництва церков та релігійних організацій з проханням про організацію проведення богослужінь в режимі он-лайн.

Натомість залишаються працювати: банки, поштові відділення, АЗС, магазини ритуальних послуг, СТО.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Станом на 16 березня в Україні виявили 5 випадків захворювання на коронавірус.

Того ж дня  Україні через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області, а Україна закрила кордон для іноземних громадян.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.