Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

Понеділок, 16 березня 2020, 17:25

Вакарчук передав мільйон гривень у лікарні Львівської області

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук передав мільйон гривень власних коштів у лікарні Львівської і Одеської областей.

Про це повідомив народний депутат від партії Голос Святослав Вакарчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Від себе передаю 1 млн грн для закупівель необхідних матеріалів та техніки у опорні лікарні, зокрема у Львівській, Одеській областях. За результатами – прозвітуємо" – написав Святослав Вакарчук.

За його словами, усі українці, за своїми можливостями, мають допомогти країні у боротьбі із коронавірусом.

"Не потрібно чекати дива від уряду. Його не буде. Та й чесно кажучи, жоден уряд на Землі не впорається з викликами пандемії самотужки, без підтримки громадян. Тож, зробімо кожен, що може" – додав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, сьогодні, 16 березня, міська комісія з питань ТЕБ і НС запропонувала скасувати орендну плату для продуктових магазинів і аптек у Львові на час карантину, які користуються комунальними приміщеннями.

Зазначимо, через коронавірус у храмах УГКЦ пропонують слухати Служби Божі онлайн. На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дому.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Відсьогодні у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. 

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 5 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 8 хворих з підозрою на коронавірус.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.