Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська облрада

Середа, 18 березня 2020, 09:40

На Львівщині працюватиме штаб із запобігання розповсюдження коронавірусу

Львівська облрада

У області створили координаційний штаб, який також має створити спеціальні маршрути для доїзду медиків до своєї роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 17 березня, на позачерговому засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було вирішено створити координаційний штаб для запобігання розповсюдження територією Львівської області коронавірусу.

До складу штабу увійшли голови Львівської ОДА та обласної ради, перші заступники голів та заступник голови ОДА, а також т.в.о директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Також під час наради обговорили створення спеціальних нерегулярних маршрутів, які мають забезпечити доставку медиків, надзвичайників, працівників пошти, бригад комунальних підприємств тощо.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. У Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.