Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Середа, 18 березня 2020, 16:40

У 4 пацієнтів інфекційної лікарні аналізи не підтвердили коронавірус

лікарня

У них виявли грип типу А, станом на сьогодні залишається підозра на коронавірус у 24 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На Львівщині у 4 пацієнтів, госпіталізованих з підозрою на коронавірус, Covid-19 не виявлено, їм діагностували грип типу А. Про це повідомив заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Ігор Берник.

"Щойно отримали результати Лабораторного центру, серед зразків які досліджувались у 4 осіб виявлено грип А. Тобто підозру на коронавірус знято,усім пацієнтам буде надано лікування залежно від стану" – зазначив Ігор Берник.

Зазначимо, станом на сьогодні залишається підозра на коронавірус у 24 осіб.

Нагадаємо, станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. 13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області.

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.