Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Вівторок, 24 березня 2020, 10:40

Львівщина отримала 4 тисячі експрес-тестів для визначення коронавірусу

аптека

Їх мають доставити у лікарні Львова, однак алгоритм розподілення ще напрацьовують. 

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

За його словами, вчора відбувся розподіл по областях України медичного обладнання, яке доставили літаком з Китаю, зокрема тестів на виявлення коронавірусу, масок та захисних костюмів. 

"Львівщина отримала приблизно 4 тисячі експрес-тестів, 5 тисяч масок і 500 біокостюмів. Такі поставки будуть здійснюватися регулярно, щотижнево в різних кількостях відповідно до розподілу по областях" – заявив Максим Козицький.

Натомість, він додав, що експрес-тести мають доставити у лікарні Львова, однак алгоритм розподілення ще напрацьовують. 

Нагадаємо, вчора в Україну з Китаю прибуло 250 000 експрес-тестів на коронавірус, а також тести для проведення полімеразної ланцюгової реакції.

Додамо, відсьогодні на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.