Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тести на коронавірус

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 24 березня 2020, 10:00

Львів отримав тести на визначення коронавірусу

тести на коронавірус

До Львова прибули медичне обладнання та тести на коронавірус, придбані в Китаї.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 23 березня, в міжнародний аеропорт "Львів" прибув медичний вантаж з Києва із медичним обладнанням, тестами на виявлення коронавірусу, масками тощо.

Зазначимо, вчора в Україну з Китаю прибуло 250 000 експрес-тестів на коронавірус, а також тести для проведення полімеразної ланцюгової реакції. Окрім того, доставлено медичні маски різного ступеня захисту, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби, необхідні для боротьби з COVID-19.

Ці медичні засоби передали до лабораторій у кожен регіон України.

Нагадаємо, відсьогодні на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

З 23 березня у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також на час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.