Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податкова у Львові

Середа, 25 березня 2020, 16:41

Львівська податкова перейшла на онлайн-режим роботи

податкова у Львові

На час карантину призупинили роботу центрів обслуговування платників у ДПС Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Львівській області.

З 25 березня й до кінця дії карантину роботу центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Львівській області призупинено через запровадженням на території області режиму надзвичайної ситуації для попередження поширення коронавірусної інфекції.

"Пропонуємо вирішувати платникам податків питання, що стосуються компетенції контролюючих органів, дистанційно (телефоном, онлайн чи поштою). Прийом платників податків буде здійснюватися дистанційно за попереднім записом виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності", – йдеться у повідомленні.

Також на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних чи інших послуг та строків надання цих послуг.

Нагадаємо, 25 березня уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. Також уряд посилив обмежувальні заходи для боротьби із коронавірусом.

З 12 березня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.