Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парки Львова

П'ятниця, 27 березня 2020, 10:56

Під час карантину у Львові ввели обмеження у парках та спортивних майданчиках

парки Львова

Відсьогодні на спортивному майданчику може перебувати лише одна людина, а в парку потрібно дотримуватися дистанції.

Сьогодні, 27 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про затвердження протоколу відвідування парків, лісопарків та зелених зон міста Львова під час карантину".

Згідно з рішенням від сьогодні у Львові вводять обмежувальні заходи у парках та спортивних майданчиках на період карантину.

"Маємо встановлену дистанцію при спілкуванні в парку, маємо обмеження відвідування спортивних майданчиків не більше однієї людини, обмеження використання дитячих іграшок, спортивного інвентарю та іграшок для собак. Зачиняємо громадські туалети та кімнати догляду за дитиною і зобов'язуємо тримувачів парків проводити дезинфекцію територій" – пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, з 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а Вчора у області було зафіксовано третій випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закрили усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.