Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Понеділок, 30 березня 2020, 09:50

Козицький шукає керівника управління капітального будівництва

Максим Козицький

Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду начальника управління капітального будівництва.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації.

Основними вимогами до кандидатів є: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Для участі в конкурсі потрібно подати декларацію про доходи за 2019 рік, а усі документи приймають до 3 квітня 2020 року. Конкурс на цю посаду відбудеться 8 квітня.

Зазанчимо, з лютого цього року це управління очолював Ярослав Пелиховський, який раніше обіймав посаду заступника директора департаменту – начальника управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також заступника директора департаменту – начальника управління промисловості і підприємництва департаменту економічної політики облдержадміністрації.

Зазначимо, з вересня по грудень 2019 року це управління очолював Володимир Цабак, якого призначили в.о. керівника Галицької митниці Державної митної служби України.

До цього Цабак очолював департамент містобудування Львівської міської ради, а з 2016 року був керівником Інспекці державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.