У Львові за 255 тисяч продали комунальне приміщення на вулиці Мартовича

Вівторок, 21 квітня 2020, 14:55

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Мартовича, 12 за 255 тис грн львівській юридичній фірмі.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Л. Мартовича, 12 у Львові, загальною площею 24 кв.м.

Аукціон стартував 27 березня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" із пропозицією у 255 000 грн. Її й обрали переможцем торгів, а початкова вартість приміщення становила 251 880 грн.

Триповерховий будинок, у якому  знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Будинки на вул. Мартовича зведені у стилі сецесії та класицизму, більшість з них – пам’ятки архітектури місцевого значення.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Юніверсал Консалтинг Груп" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається діяльністю у сфері права. Власниками фірми є львів'янин Сергій Ткаченко (частка 90%) та івано-франківська ТОВ "Компанія з управління активами Західна інвестиційна група" (частка 10%).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Мітки: ProZorrо, закупівлі, комунальне приміщення, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні