Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продукти харчування

Четвер, 2 квітня 2020, 15:06

На Львівщині самотніх пенсіонерів забезпечуватимуть продуктовими наборами

продукти харчування

Під час карантину найбільш вразливі верстви населення забезпечуватимуть продуктами.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Мінсоцполітики України спільно із мережею продуктових магазинів АТБ з 3 квітня розпочинають роботу із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами в період дії карантину.

Зокрема, протягом 2-3 тижнів продуктовими наборами буде забезпечено кожну область, а орієнтовна вага одного продуктового набору становитиме близько 8-9 кілограмів.

Львівщина отримає 15 577 продуктових наборів для самотніх осіб, старших 80-ти років, осіб з інвалідністю, що потребують догляду.

Нагадаємо, 2 квітня уряд посилив заходи безпеки для боротьби з коронавірусом на час карантину, який наразі триватиме до 24 квітня, а також погодив доплати окремим категоріям пенсіонерів та індексацію пенсій.

Також вчора стало відомо, що мережа магазинів АТБ знизить від 2 до 8% ціни на деякі продукти харчування та товари першої необхідності.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.