Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліс

Четвер, 2 квітня 2020, 17:25

На Львівщині під час карантину заборонили гуляти в лісі

ліс

З 4 квітня лісова охорона разом з поліцейськими патрулюватимуть ліси.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного управління лісового господарства.

З метою дотримання карантинних обмежень, пов’язаних із запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції та з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах області на львівщині заборонили відвідувати ліси.

"Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та державними лісогосподарськими підприємствами ухвалено рішення заборонити відвідування населенням лісових масивів, зон відпочинку на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів з 4 квітня 2020 року до стабілізації епідеміологічної ситуації та на період високого та надзвичайно високого класів пожежної безпеки" – йдеться у повідомленні.

Працівники державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції будуть проводити спільні патрулювання з метою контролю за дотриманням встановлених обмежень та притягувати порушників до встановленої законом відповідальності.

Нагадаємо, на час карантину в Україні заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски. У Львові ввели обмеження у парках та спортивних майданчиках. На спортивному майданчику може перебувати лише одна людина, а в парку потрібно дотримуватися дистанції.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.