Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Понеділок, 6 квітня 2020, 12:26

Ryanair дозволили запустити тимчасові рейси зі Львова до Італії

аеропорт "Львів"

Авіаперевізник Ryanair отримав дозвіл літати до Львова з Риму, Бергамо, Болоньї.

Про це повідомляє avianews.com.

Авіаційна влада Італії надала компанії Ryanair тимчасові права на виконання до 28 щотижневих рейсів між містами Італії та України. Дозвіл буде діяти до 13 липня 2020 року.

Відтак, перевізник отримав можливість літати до Львова з Риму, Бергамо, Болоньї, до Києва з Бергамо, Болоньї, Рима, Катанії, в Одесу з Риму, Бергамо, Болоньї, та в Харків з Бергамо.

Зазначимо, Ryanair зміг отримати дозвіл на польоти з Італії в Україну після банкрутства італійського лоу-коста Ernest Airlines.

Наразі невідомо, чи встигне Ryanair відкрити рейси до закінчення терміну дії тимчасового дозволу, адже через поширення коронавірусної інфекції і введення значних обмежень на польоти різними державами ЄС авіакомпанія не літатиме в квітні і травні.

Нагадаємо, з 24 березня уряд вирішив закрити усі аеропорти, окрім "Борисполя". Тому під час карантину аеропорт "Львів" прийматиме лише чартерні рейси з українцями з-за кордону, 16 березня у аеропорті відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air та рейси до Відня Австрійських Авіаліній. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.