Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Микичак

Четвер, 9 квітня 2020, 14:08

Микичак стала звичайною заступницею міністра охорони здоров'я

Ірина Микичак

Екс-директорку департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірину Микичак призначили заступницею міністра охорони здоров'я України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Вчора, 8 квітня, на своєму засіданні Кабінет Міністрів України прийняв рішення призначити Ірину Микичак на посаду заступника міністра охорони здоров'я України. До цього, з 18 березня Микичак була першою заступницею міністра охорони здоров'я.

Натомість першою заступницею міністра призначили Олену Теряєву, яка працювала дректоркою департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 10 березня Ірина Микичак подала свою кандидатуру на посаду першого заступника міністра охорони здоров'я України. У грудні 2019 року її звільнили з посади директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

У листопаді 2019 року на сесії Львівської обласної ради фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО "Свобода" підписали звернення, у якому пропонували звільнити Ірину Микичак з посади. Натомість голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що звільнення Микичак вигідне лише для Самопомочі.

На початку березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра та проголосувала за призначення нового складу Кабінету міністрів України, який очолив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. У новому складі уряду також є двоє уродженці Львова: Олег Немчінов та Олексій Резніков, а міністром охорони здоров'я став Ілля Ємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.