Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 13 квітня 2020, 17:40

Львівська міськрада рекомендує львів'янам на Великдень сидіти вдома

Львів

З 13:00 год суботи до 6:00 год ранку понеділка львів'ян просять не виходити з дому.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні міська комісія ТЕБ і НС розглянула рішення обласної комісії ТЕБ і НС від 10 квітня щодо обмеження пересування мешканців на вихідних та закликала львів’ян дотримуватись умов карантину і перебувати вдома під час Великодніх свят. 

"Ми розглянули рішення обласної комісії ТЕБ і НС від 10 квітня про обмеження пересування мешканців з 13.00 год суботи і до 06.00 год понеділка. Було прийнято рішення, що ми підготуємо звернення до мешканців міста Львова, щоб вони залишалися вдома на вихідних на карантині. Тому, ми просимо львів’ян на вихідних, а це буде Великдень, залишалися вдома і дотримуватися усіх вимог карантину" – наголосила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Нагадаємо, станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 124 особи та п'ять смертей.

УГКЦ на час карантину звільнила вірян від участі в недільних і святкових богослужіннях, обов'язку сповіді та причастя. Раніше через коронавірус у храмах УГКЦ запропонували слухати Служби Божі онлайн. Також всіх священників Львова планують перевірити на коронавірус.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.