Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

ФБ Москаленка

Вівторок, 12 травня 2020, 12:00

У Львові заборонили роботу пабу, де під час карантину масово зібралися відвідувачі

Львів

У перший день роботи у пабі Золотий колос на літньому майданчику зафіксували масове скупчення людей.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

Вчора у соцемережі опублікували фото масового порушення під час карантину у пабі, який знаходиться у центрі Львова. 

"На фото чітко зафіксовано порушення прийнятих на комісії ТЕБ і НС правил. В протоколі чітко визначено - відповідальність несе керівник за дотримання правил. В даному випадку видно - що правила порушені. Сьогодні на комісії ТЕБ і НС буде розглянуто питання закриття даного закладу" – написав Андрій Москаленко.

"Вчора зафіксували порушення правил на одному з літніх майданчиків в центрі міста, йде мова про "Золотий колос". Сьогодні ми заборонили працювати порушникам. І так буде з усіма, хто нехтує безпекою людей" – пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Міська влада заборонила "Золотому колосу" роботу.  На паб також можуть накласти штраф.

Нагадаємо, від завтра, 13 травня, у місті відкриють перукарні, салони краси та приватні стоматології. Минулого тижня рішення щодо відкриття перукарень і магазинів одягу перенесли на наступний тиждень. Тоді ж Садовий заявляв, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

З 15 травня у Львові хочуть відкрити магазини одягу та взуття.

Також обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. 

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити літні майданчики кафе і ресторанів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.