Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 12 травня 2020, 13:20

На Львівщині можуть як послабити, так й зберегти карантин – Тарас Грень

карантин у Львові

Обласна комісія ТЕБ і НС планує цього тижня переглянути рішення про карантинні обмеження у області.

Про це сьогодні, 12 травня, під час брифінгу повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

"Рішенням комісії ТЕБ і НС відтерміновано заходи із пом’якшення карантинних заходів, умовно до 15 травня. З урахуванням динаміки поширення захворюваності, не виключено, що за кілька днів буде прийнято рішення про послаблення чи про збереження карантину в області" – наголосив  Тарас Грень.

За його словами, наразі загальна ситуація із захворювання на коронавірус у області є неоднорідною, тому, на виконання рішення обласної комісії ТЕБ та НС, районні та міські комісії можуть самостійно приймати свої рішення щодо пом’якшення чи збереження карантину.

Нагадаємо, станом на сьогодні у Львівській міськраді офіційно підтвердили 825 випадків зараження коронавірусом. Раніше обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. 

Щодо Львова, то від завтра, 13 травня, у місті відкриють перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 15 травня у Львові хочуть відкрити магазини одягу та взуття.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.