Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затор

Четвер, 14 травня 2020, 11:34

Садовий хоче ліквідувати затори на вулиці Липинського

затор

Міська комісія має врегулювати ситуацію із заторами у цьому напрямку, однак пріорітите надаватимуть смугам громадського транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міська комісія з безпеки дорожнього руху має врегулювати ситуацію із заторами на вул. Липинського, де облаштовано смугу громадського транспорту. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Львівська хвиля" в цілому, смуги громадського транспорту дали свій ефект, і людям, які їдуть у громадському транспорті, надається перевага.

"В автобусі планово, не в час карантину, може їхати 100 людей. Скільки машин має замінити цей автобус? Приблизно 80. То що має бути в пріоритеті — 80 машин чи 1 автобус? Так, є проблема на вул. Липинського. Тому наша міська комісії з безпеки дорожнього руху спробує цю ситуацію вирішити.  Тому навіщо їхати в заторах приватним авто, якщо швидко можна буде заїхати на роботу трамваєм чи тролейбусом. І до цього ми маємо бути готові" – пояснив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора Кабінет Міністрів дозволив легальним таксистам, які мають ліцензію, рухатися смугами руху для громадського транспорту.  

Зазначимо, раніше у Львові пропонували заборонити облаштування виділених смуг для громадського транспорту на дорогах, що мають менше трьох смуг для руху.

3 лютого цього року у місті зареєструвули петицію з вимогою ліквідувати усі смуги громадського транспорту у Львові.

Додамо, 14 листопада, у Львові зареєстрували петицію з вимогою ліквідувати смуги для руху громадського транспорту по проспекті Чорновола, яка за 4 дні набрала необхідну для розгляду кількість голосів, однак львівські депутати не підтримали цю петицію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.