Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик

Вівторок, 19 травня 2020, 11:02

У Львові послабили карантинні обмеження

літній майданчик

У місті дозволили пересуватися групами до восьми осіб і сидіти за столиками вчотирьох.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 18 травня, міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення, яким дозволила пересуватися вулицями до 8 осіб разом, а на літніх майданчиках закладів харчування – сидіти 4 особам з дотриманням соціальної дистанції.

Також ЦНАП міста відновили прийом відвідувачів, яким критично необхідно подати документи.

Відтак, за словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, кількість осіб, які можуть пересуватися на вулиці, збільшено з 2 до 8. 

Нагадаємо, з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік.

А 13 травня Кабінет міністрів послабив карантин: дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо. Також дозволили відновити роботу непродовольчих ринків.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.