Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 28 травня 2020, 14:02

У Львові всім медикам, хворим на Covid-19, планують виплатити по 100 тисяч гривень

медичний заклад у Львові

Ухвалу про виплату по 100 тис грн всім медпрацівникам міста, хворим на коронавірус, планують прийняти на наступній сесії Львівської міськради.  

Сьогодні, 28 травня, депутати Львівської міської ради проголосували за протокольне доручення, ініційоване депутатом від ВО "Свобода" Андріяном Гутником щодо виплати медичних працівникам Львова, хворим на коронавірус, допомоги у 100 тис грн. 

"За" проголосували 50 депутатів.

Відтак, ухвалу підготують й винесуть на голосування на наступне засідання сесії. А виплати мають отримати не лише лікарі, але й всі інші медичні працівники лікарень Львова.

Зазначимо, 22 травня виконком погодив надати по 10 тисяч гривень премії 237 медичним працівникам, які надають допомогу пацієнтам, що поступають з підозрою на коронавірус.

Також 3 квітня Львівська міськрада виплатила додатково по 10 тис грн 13 лаборантам, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції, а 10 квітня 237 працівників Львівської інфекційної лікарні отримали 10 тис грн премії. 17 квітня лаборанти львівського медуніверситету, які проводять ПЛР-тести на коронавірус, також отримали по 10 тис грн премії, а наприкінці квітня – працівники 1-ї міської клінічної лікарні.

Додамо, у області коронавірусом інфікувались 300 медичних працівників в 11 лікарнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.