Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мітингувальники

Понеділок, 1 червня 2020, 13:21

У Львові фітнес-тренери вимагали відкриття тренажерних залів

Мітингувальники

Працівники фітнес-клубів пікетували міську раду з вимогою відкрити зали для відвідувачів.

Сьогодні, 1 червня, під стінами міської ради Львова працівники тренажерних залів міста влаштували мітинг з вимогою відкрити їх для відвідувачів, передає кореспондент Варіантів.

Свою позицію мітингувальники аргументували тим, що влада не підтримує спортивні настрої львів'ян.

"Вже 2 з половиною місяці через карантин ми знаходимось без засобів для доходу. Так само ми не маємо змоги підтримувати власну фізичну форму, що може відбитись надалі на нашій кар'єрі", – повідомив один з активістів.

До мітингувальників вийшов керівник міського управління спорту Антон Нікулін, який наголосив, що мерія підтримує їх позицію, але відповіде рішення може бути прийняте тільки після дозволу обласної комісії з питань ТЕБ і НС.
 
Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 1 червня через складну ситуацію із коронавірусом. Також минулого тижня Львівщина була не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.
 
Додамо, сьогодні в Україні стартував новий етап послаблення карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.