Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 26 червня 2020, 11:35

В Україні задіюють лікарні другої хвилі через велику кількість інфікованих Covid-19

медичний заклад у Львові

Денис Шмигаль заявив, що в Україні починають розгортати лікарні другої хвилі для приймання хворих на коронавірус.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

"Розпочинаємо розгортати лікарні другої хвилі для приймання захворілих на коронавірус. Сьогодні зафіксований черговий антирекорд – майже тисяча нових випадків. Завантаженість лікарень значно збільшилася. Це означає, що ми увійшли в серйозну хвилю захворюваності" – наголосив Денис Шмигаль.

Він пояснив, що медики вважають головною причиною зростання кількості інфікованих те, що люди перестали дотримуватись обмежень, а місцева влада не наважується ці обмеження посилювати.

"Тож якщо ми хочемо вберегти економіку та не закривати країну на жорсткий карантин, єдиний шлях – разом дотримуватися обмежень, що запропоновані в адаптивній моделі. Це маски, дезінфекція та соціальна дистанція" – додав Шмигаль.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 41 117 випадків зараження коронавірусом, а за добу – 1109 інфікованих.

Додамо, карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.