Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Назарук

Фб Андрія Худо

П'ятниця, 3 липня 2020, 14:47

Назарук правдиво дрочиться з Садовим у дурнувату анархію

Юрій Назарук

Юрко Назарук та Вардкес Арзуманян виступили проти обмеження роботи закладів громадського харчування у Львові.

Про це повідомили львівські ресторатори Юрко Назарук та Вардекс Арзуманян на своїх сторінках у Фейсбуці.

"Ми робимо все, шоб наші простори були безпечними. І вони такими є. Скільки б нам це не коштувало. І ми точно не будемо виконувати дурнуватих рішень будь-якої влади. Найгірше, шо може статись із владою – це втрата легітимності. І то дуже легко зробити приймаючи нерозумні рішення. Думаю найкраще свої зусилля направити на лікарні та полікліники – саме звідти наразі йде біда, а не ресторанів та музеїв. Так зробили усі цивілізовані країни" – написав Юрко Назарук.

Вардекс Арзуманян підтримав Назарука та заявив, що рішення влади суперечать Конституції України. 

"Влада, яка приймає рішення заради психологічного впливу на людей, приймає далекі від Конституції рішення. Головний санітарний лікар, обмежуючи бізнес в роботі, оголошує про участь у виборах мера Києва. А це значить, у нього вже завалялися зайві 10-15 млн доларів. Нехай займаються лікарнями і ліками, хоча страшно уявити собі що вони там наприймають" – заявив Вардекс Арзуманян.

Зазначимо, Юрко Назарук є співвласником мережі концептуальних авторських ресторанів !Фест спільно із є Дмитром Герасімовим (комерційний директор) та Андрієм Худо, директор з маркетингу мережі !Фест (ТзОВ "Криївка"), співзасновник "Клубу достойних львів'ян", створив концепцію та реалізував проект клубу "Культ". Також працював над створенням "Львівської газети", був консультантом ТзОВ "Мистецьке об'єднання "Дзиґа".

Вардкес Арзуманян у 1993 році заснував ресторанну компанію "Рестарон". До його мережі входять чотири ресторани: "Тарон", кафе "Кентавр", пивний ресторан "Монс Піус. Пиво і м'ясо" та шампанерія "Х & Х". З 2006 по 2010 роки Вардкес Арзуманян був депутатом Львівської міської ради 5-го скликання.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 7 липня карантин через складну ситуацію із коронавірусом, а у місті обмежили роботу закладів громадського харчування після 22.00 год. 

Через це вчора, 2 липня, керівництво театру пива "Правда", що входить до холдингу емоцій !Fest, та ресторану Bar Mushly отримали попередження від Львівської міськради за порушення вимог карантину. Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що при фіксуванні наступних порушень ці заклади закриють.

Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю. З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.