Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Театр пива "Правда"

Театр пива "Правда"

Четвер, 2 липня 2020, 17:01

Садовий з балькону посварив пальчиком своїх фестівських друзів

Театр пива "Правда"

Керівництво театру пива "Правда" та ресторану Bar Mushly отримали попередження від Львівської міськради за порушення вимог карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні міської комісії ТЕБ і НС було прийнято рішення скерувати попередження чотирьом закладам харчування Львова, у яких вчора виявили порушення вимог карантину.

Відтак, попередження отримали: адміністрація закладу ТзОВ "Ресторація "На Ринку" (Театр пива "Правда", площа Ринок, 32), директор бару "Гребуче ябко" (вул. Староєврейська, 20), директор кафе Café Rooms (вул. Староєврейська, 22) та директор ресторану Bar Mushly (площа Ринок, 35).

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, при фіксуванні наступних порушень правил роботи в час карантину ці заклади закриватимуть.

"Це правильне рішення – дати їм попередження, а вже наступного разу буде не попередження, а рішення комісії про закриття. Вони повинні нести відповідальність. Всі мають дотримуватись карантину" – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, Театр пива "Правда" входить до холдингу емоцій !Fest. У жовтні 2018 року !Fest став власником ресторану "Ратуша", який знаходиться під кабінетом міського голови Львова Андрія Садового, а у грудні 2019 року на вул. Лемківській 15а !Fest відкрив свій перший готель.

Нагадаємо, 1 липня,міська комісія з питань ТЕБ і НС продовжила карантин до 7 липня та обмежила роботу закладів харчування після 22.00 год.

Додамо, карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.