Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бібліотеки Львова

Середа, 15 липня 2020, 13:20

У Львові бібліотеки відновили роботу у форматі видачі книжок

бібліотеки Львова

Міські бібліотеки Львова відновили роботу у форматі видачі книжок.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Сьогодні, 15 липня,  міські бібліотеки Львова відновили роботу у форматі видачі книжок.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, їх робота буде здійснюватись згідно з усіма карантинними вимогами.

"Зараз бібліотеки здійснюють обмежений режим роботи в форматі абонементів. Сподіваємось, що бібліотеки та медіатеки вже зовсім скоро зможуть відновитись повноцінно", – повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, з 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Вчора, 14 липня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.