Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Антонов

epravda.com.ua

Четвер, 23 липня 2020, 11:40

Козицький виділив Антонову частину лісу на Яворівщині

Віталій Антонов

"Концерн Галнафтогаз" отримав для рекреаційних цілей лісову ділянку у Яворівському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №530/0/5-20 від 21 липня 2020 року.

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" отримає в оренду терміном на 10 років лісову ділянку, площею 2,4 га, на території Рясне-Руської сільської ради Яворівського району, що входить до Івано-Франкового лісництва Яворівського ДЛГП "Галсільліс".

"Виділити акціонерному товариству "Концерн Галнафтогаз" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 2,4 га, розташовану в кварталі 36 виділи 11, 18, 19, 24 Івано-Франкового лісництва Яворівського ДЛГП "Галсільліс" на території Рясне-Руської сільської ради Яворівського району, терміном на 10 років для рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

 

Згідно із розпорядженням, орендарю заборонили зводити тут капітальні будівлі, а термін реалізації інвестиційної програми не повинен перевищувати три роки з моменту підписання договору.

Нагадаємо, ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережа автозаправних комплексів "ОККО". Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов. У 2017 році він заявляв, що планує розпочати будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Також 22 серпня 2018 року СБУ провела обшук у львівському та київському офісах ПАТ "Концерн Галнафтогаз" черех підозру фірми у фінансуванні тероризму. А 25 жовтня 2018 року його закрили у зв’язку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення.

Додамо, у серпні 2019 року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ПАТ "Концерн Галнафтогаз" збудувати АЗС "ОККО" вул. Личаківській, а у лютому цього року фірма Антонова, ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", отримала дозвіл на зведення готелю на пл. А. Міцкевича, 9 у Львові.

Також у жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництва компанією "Ваш дім", яка належить Віталію Антонову, багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.