Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Понеділок, 27 липня 2020, 13:41

Через ремонт водогону мешканцям двох районів Львова на день вимкнуть воду

Львівводоканал

Водопостачання обіцяють відновити 28 липня з 18.00 год.

Про це повідомляє прес-служба ЛМКП "Львівводоканал".

Завтра, 28 липня, з 09.00 год і до 18.00 год буде призупинено подачу води до частини Личаківського і Шевченківського районів Львова через перепідключення новозбудованих ділянок водопроводу на вул.Б.Хмельницького, 161-179.

Зокрема, водопостачання буде призупинено у Личаківський і Сихівський райони міста до вулиць: Навої, Гнатевича, Б. Хмельницького, 100-188, 139-219, Белзька, Бодянського, Васильченка, Врізана, Гамалії, Горіхова, Грядкова, Діаманта, Дніпрової Чайки, Дублянська, Зустрічна, Ковальська, Ковельська, Корейська, Корецька, Крайня, Кукурудзяна, Металістів, Метлинського, Механічна, Милятинська, Миргородська, Молочна, Новознесенська, Олійна, Опришківська, Падури, Перехід, Петрусенко, Пинська, Пластова, Поворотна, Погідна, Польова, Помірки, Равська, Радехівська, Ратича, Ребета, Галечко, Саковича, Сушкевича, Таращанська, Карнавка, Туркменська, Черкаська, Черника, Шатківського, Щоголева, Юнацька.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

Адміністрація ЛМКП "Львівводоканал" просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.