Лозинський плекатиме інвестиції у сільське господарство України

середа, 29 липня 2020 р. о 17:48
Лозинський плекатиме інвестиції у сільське господарство України
Василь Лозинський

Уряд призначив Василя Лозинського відповідальним за інвестиції у сільське господарство ОТГ.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні, 29 липня, на своєму засіданні Кабінет міністрів призначив першого заступника міністра розвитку громад та територій України Василя Лозинського координатором програми "Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України".

Як йдеться у повідомленні, у рамках цієї програми будуть розроблені плани просторового розвитку територіальних громад, а Лозинський здійснюватиме координацію виконання програми в частині повноважень Міністерства розвитку громад та територій.

Зазначимо, програма передбачає розроблення протягом 2020-2024 років об’єднаними територіальними громадами 600 комплексних планів просторового розвитку територій громад. Її фінансує Міжнародний банк реконструкції та розвитку в рамках угоди про позику, яка набрала чинності 20 травня 2020 року.

Нагадаємо, у травні цього року Василя Лозинського призначили першим заступником міністра розвитку громад та територій України. До цього з липня 2019 року він перебував на посаді першого заступника голови Львівської ОДА, працював на посаді виконавчого директора Асоціації місцевих рад Львівщини, а у 2015 році очолював департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА.

У лютому Лозинському нарахували 39 тис грн зарплати у Львівській ОДА.

Зазначимо, 11 лютого депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський запропонував усунути Василя Лозинського від виконання обов'язків у частині формування територій громад Львівської області.

Раніше Варіанти аналізували плани робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою Львівської області у статті "Бонапарт Лозинського".

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024