Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 13 серпня 2020, 11:00

У Львові відновлюють маршрутку до Рясного

львівські маршрутки

З 14 серпня курсуватиме автобусний маршрут №6А.

Про це повідомили у ЛК АТП №1.

З п'ятниці, 14 серпня, через відкриття для руху квазікільця на вул. Шевченка відновить роботу автобусний маршрут №6А, який проходитиме через вул. Шевченка, Левандівську, Сяйво, Городоцьку до пл. Галицької.

Наразі на маршруті курсуватимуть вісім великих автобусів, однак після вивчення пасажиропотоку графік руху можуть скоригувати.

Натомість, як заявив директор ЛК АТП №1 Орест Хамула, маршрутка №49 не курсуватиме.

Нагадаємо, у Львові з 7 березня вулиці Левандівську і Шевченка перекрили для руху транспорту, тому на період ремонту змінили схеми маршруток та трамваїв.

З лютого цього року у Львові на вулиці Шевченка розпочали будівництво квазі-кільця. Як повідомляли Варіанти раніше, у місті планують кардинально змінити вул. Шевченка: вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.