Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Понеділок, 17 серпня 2020, 17:30

Укрзалізниця відновлює курсування поїзда зі Львова до Закарпаття

Львівська залізниця

З 22 серпня курсуватиме поїзд Львів-Солотвино.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Укрзалізниця з 22 серпня відновлює курсування поїзда №601/602 Львів – Солотвино. Зі Львова до Солотвино поїзд вирушить 22 серпня і курсуватиме по парних числах. У зворотному напрямку, із Солотвино, рух буде відновлено з 23 серпня – по непарних числах.

Поїзд робитиме зупинки на станціях: Сянки, Ужгород, Чоп, Берегове, Хуст, Тячів та інші. Ознайомитися з усім переліком зупинок поїзда та придбати квитки можна через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

В Укрзалізниці додали, що пасажири обов'язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона.

Нагадаємо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону, а 13 серпня Державна комісія з питань ТЕБ і НС переглянула своє рішення, згідно із яким Львівська область потрапила до помаранчевої карантинної зони, натомість Самбір віднесли до червоної.

Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.