Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

візуалізація вул. С.Бандери

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 18 серпня 2020, 15:51

З вересня у Львові стартує ремонт вулиці Степана Бандери

візуалізація вул. С.Бандери

Цього тижня ЛКП "Львівавтодор" має укласти договір з підрядником на ремонт вул. С. Бандери і з вересня розпочати роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Олександра Одинця, до 25 серпня ЛКП "Львівавтодор" має укласти угоду з переможцем тендеру на ремонт вул. С. Бандери, отримати дозволи на початок робіт і протягом тижня приступити до їх виконання.

"Передбачена повна реконструкція вулиці С. Бандери. Буде замінено всі інженерні мережі – водогони, електричні мережі, контактну мережу, прокладено новий колектор і нові трамвайні рейки. Також буде облаштовано велоінфраструктуру, паркомісця, смуги руху громадського транспорту. Покриття вулиці буде комбіноване. Там, де рухатиметься громадський транспорт, покриття буде в асфальті, а бруківку збережемо між трамвайними коліями та в деяких інших місцях" – наголосив Олександр Одинець.

Він пояснив, що довжина ділянки, яку ремонтуватимуть, – 1 км 50 м. Ремонтуватимуть вулицю частинами й поетапно перекриватимуть її для руху транспорту.

Зазначимо, ще у травні голова Львівської ОДА Максим Козицький погодив для Львівської міськради проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн.

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх". Ще у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці.

А у лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.