Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 26 серпня 2020, 12:40

У Львові на 10 мільйонів закупили дезінфектори та маски для всіх шкіл міста

школа у Львові

З бюджету міста виділили 9,5 млн грн на закупівлю для шкіл дезінфекторів, приладів для вимірювання температури і масок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада закупила в усі школи міста дезінфектори, прилади для вимірювання температури, маски, на що з бюджету міста виділили 9,5 млн грн.

"1 вересня львівські діти йдуть до школи. Маючи 117 шкіл у місті, ми виділили додатково 9,5 млн грн, і ми повністю забезпечуємо всіх працівників у школі, дітей, якщо вони забули, масками. Миючі засоби, прилади для вимірювання температури, паперові рушники, дезінфекція – все це буде забезпечено від міста. Тому якщо хтось буде просити вас здати кошти – ні, бо це відповідальність громади Львова" – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, раніше у Міністерстві освіти і науки заявляли, що не будуть забезпечувати школи засобами індивідуального захисту, це завдання поклали на місцеву владу.

Нагадаємо, в Україні змінили карантинні вимоги для навчання в школах. Ще раніше у МОЗ заявляли, що планують затвердити норму щодо проведення уроків викладачами в школах помаранчевої зони у захисних щитках, а учням 4-9 класів дозволили проходити медогляди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.