Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

загибель риби

lviv.dei.gov.ua

Вівторок, 15 вересня 2020, 13:45

У річці на Пустомитівщині масово загинула риба

загибель риби

Екологи відібрали проби та перевіряють воду у річці Яричівка на вміст забруднюючих речовин.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

Екологи встановлюють причини масової загибелі риби на території Гамаліївської сільради Пустомитівського району в місці впадіння річки Яричівка в Гамаліївське водосховище.

"Державною екологічною інспекцією у Львівській області встановлюються причини масової загибелі риби на території Гамаліївської сільської ради в місці впадіння річки Яричівка в Гамаліївське водосховище, виявленої при проведенні заходів державного нагляду, в ході якого спостерігалась загибель риби виду плітка" – наголосили у Держекоінспекції.

Наразі спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Держекоінспекції відібрали проби води для проведення лабораторних досліджень та встановлення причини загибелі риби.

Крім цього, про цей випадок екологи повідомили управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області та Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області. 

Нагадаємо, на початку серпня у Добротвірському водосховищі виявили загибель риби, а також на території військового містечка №1 у місті Кам’янка-Бузька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.