Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська міська рада

Вівторок, 29 вересня 2020, 15:30

Садовий скопом розпродує комунальні приміщення Львова

Львівська міська рада

Львівська міська рада виставила на продаж п'ять комунальних приміщень.

Інформацію про проведення торгів за приміщення опублікували на сайті Prozzoro.

Львівська міська рада виставила на продаж комунальні приміщення, чотири з яких знаходяться у центрі Львова та одне на Новому Львові. Аукціон з цими приміщеннями розпочнеться 16 жовтня та 19 жовтня.

Мерія продаватиме другий поверх будинку на вулиці Тернопільській, 19. Загальна площа – 70,8. Стартова ціна об'єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні без умов – 1 788 000 грн. Розмір гарантійного внеску – 178 800 грн без ПДВ. Приміщення продаються у будинку, котрий є пам'яткою місцевого значення.

Також на аукціон виставили приміщення першого поверху кам'яниці на площі Галицькій 7, загальна площа якого – 102,9 м². Стартовий лот – 18,6 млн грн.
Будинок, у якому продаватимуть приміщення також є пам'яткою місцевого значення. Раніше у приміщенні на першому поверсі розміщувалось відділення "Укртелекому".

Ще одним лотом стали нежитлові приміщення на проспекті Свободи 1/3 – підвали та перший поверх будинку, загальна площа яких 358,7 м². Вартість першого лоту складатиме 8,4 млн грн.

Також міська рада вирішила продати приміщення на вуличці з ресторанами – Староєврейській, 7а, площею 27,4 м². Вхід у нього здійснюється з фасадного боку через фоє. Стартова ціна – 991,2 тис. грн, торги відбуватимуться 19 жовтня.

Під одним лотом вирішили продати приміщення за двома суміжними адресами – вулиця Дорошенка, 6 та 8. Загальна площа приміщень склала 718,9 м². Зокрема, продаються приміщення другого поверху на вул. Дорошенка, 6 та на першому, другому і третьому поверхах на вул. Дорошенка, 8. Вказана ціна приміщень – 19,9 млн грн. Початок аукціону – 19 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.