Садовий скопом розпродує комунальні приміщення Львова

Вівторок, 29 вересня 2020, 15:30

Львівська міська рада виставила на продаж п'ять комунальних приміщень.

Інформацію про проведення торгів за приміщення опублікували на сайті Prozzoro.

Львівська міська рада виставила на продаж комунальні приміщення, чотири з яких знаходяться у центрі Львова та одне на Новому Львові. Аукціон з цими приміщеннями розпочнеться 16 жовтня та 19 жовтня.

Мерія продаватиме другий поверх будинку на вулиці Тернопільській, 19. Загальна площа – 70,8. Стартова ціна об'єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні без умов – 1 788 000 грн. Розмір гарантійного внеску – 178 800 грн без ПДВ. Приміщення продаються у будинку, котрий є пам'яткою місцевого значення.

Також на аукціон виставили приміщення першого поверху кам'яниці на площі Галицькій 7, загальна площа якого – 102,9 м². Стартовий лот – 18,6 млн грн.
Будинок, у якому продаватимуть приміщення також є пам'яткою місцевого значення. Раніше у приміщенні на першому поверсі розміщувалось відділення "Укртелекому".

Ще одним лотом стали нежитлові приміщення на проспекті Свободи 1/3 – підвали та перший поверх будинку, загальна площа яких 358,7 м². Вартість першого лоту складатиме 8,4 млн грн.

Також міська рада вирішила продати приміщення на вуличці з ресторанами – Староєврейській, 7а, площею 27,4 м². Вхід у нього здійснюється з фасадного боку через фоє. Стартова ціна – 991,2 тис. грн, торги відбуватимуться 19 жовтня.

Під одним лотом вирішили продати приміщення за двома суміжними адресами – вулиця Дорошенка, 6 та 8. Загальна площа приміщень склала 718,9 м². Зокрема, продаються приміщення другого поверху на вул. Дорошенка, 6 та на першому, другому і третьому поверхах на вул. Дорошенка, 8. Вказана ціна приміщень – 19,9 млн грн. Початок аукціону – 19 жовтня.

Мітки: ProZorrо, інфраструктура, Львівська міська рада, новини львова, продаж комунального майна