Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Степана Бандери

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 11:37

Бруківку з вулиці Степана Бандери зберігатимуть на території очисних споруд

Степана Бандери

Бруківку, демонтовану через ремонт на вул. Степана Бандери, зберігатимуть на території очисних споруд по вулиці Пластова, 13.

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про зберігання бруківки, отриманої при реконструкції вул. С. Бандери".

Бруківку, яку демонтують з вулиці С.Бандери, зберігатимуть на території очисних споруд ЛМКП "Львівводоканал" на Пластовій.

"Пропонуємо доручити ЛКП "Львівавтодор", Галицькій та Франківській районним адміністраціям забезпечити облік та складування на території очисних споруд ЛМКП "Львівводоканал" (вул. Пластова, 13) бруківки, отриманої при реконструкції вул. С. Бандери. Повторне використання бруківки, здійснювати у встановленому порядку", – доповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з 28 вересня у Львові розпочинають ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича, тому цей відрізок дороги перекриють для транспорту.

Додамо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх". Ще у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці.

А у лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн в інституту "Містопроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.