Михайло Цимбалюк про непрофесійність владної верхівки

Вівторок, 13 жовтня 2020, 16:00

Михайло Цимбалюк розповів про про непрофесійність Кабміну.

Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Нинішній прем’єр-міністр України прогнозує, що через 15 років країна не зможе виплачувати пенсії. Погодьтеся, заяви такого рівня свідчать про непрофесійність владної верхівки.

Монобільшість найняла Шмигаля на роботу, то можливо в контексті «інвестиційних нянь» таких осіб потрібно закріпити і за міністрами, аби ефективнішою була їхня робота, а від так не було б таких безглуздих заяв…

Щодо пенсійного забезпечення, то без сумніву у цьому напрямку необхідно наводити лад. Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів також розглядає декілька Законопроектів щодо впровадження другого рівня пенсійного забезпечення, але проблема в тому, що пропозиції від опозиції на таких засіданнях блокуються і не завжди надходять на розгляд до сесійної зали.

Потрібно створити надійну податкову базу, забезпечити розвиток національного виробництва і подбати про тих людей, які не через власну волю виїхали закордон – трудових мігрантів. Держава не має плану дій, а партія «Батьківщина» насамперед пропонує знизити податкове навантаження на роботодавців, малий та середній бізнес, аби вивести їх з тіні, бо насправді підняття мінімальної зарплати лягає податковим тягарем саме на них.

Другий рівень пенсійного забезпечення в нашій країні потрібно впроваджувати, але влада має чітко встановити запобіжники, аби кожен був впевнений у своєму майбутньому і своєчасній виплаті вкладених грошей» – наголосив Михайло Цимбалюк.

Прес-реліз

Мітки: во батьківщина, Михайло Цимбалюк, новини львова