Деякі перевізники значно зменшили вартість проїзду територією Львівщини

Вівторок, 13 жовтня 2020, 12:26

Проїзд в автобусах подешевшав у напрямку зі Львова до Східниці, Трускавця, Дрогобича та Борислава.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

З вівторка, 13 жовтня, ціни на проїзд у автобусних маршрутах Трускавець-Львів та Львів-Трускавець, Східниця-Львів та Львів-Східниця, Борислав-Львів та Львів-Борислав, Дрогобич-Львів та Львів-Дрогобич подешевшали.

Як заявив представник Львівського АТП Ростислав Кобільник, вартість проїзду на маршруті Східниця-Львів і Львів-Східниця відтепер становить 60 гривень, на маршруті Борислав-Львів і Львів-Борислав – 70 гривень, на маршруті Трускавець-Львів і Львів-Трускавець – 50 гривень. 

Додомо, до цього часу проїзд зі Львова до Трускавця коштував 80 гривень.

Також проїзд на автобусному маршруті Дрогобич-Львів і Львів-Дрогобич з акційних 40 гривень знизили до 30 гривень. Зазначимо, 5 жовтня вартість проїзду на маршруті Дрогобич-Львів знизилась з 70 до 40 гривень.

"Акція виправдала очікування перевізників, пасажирів вдалось переманити з електрички" – пояснив Ростислав Кобільник.

За його словами, проїзд дешевшає, щоб привабити більше пасажирів, адже маршрутки їздять практично порожніми. Однак скільки часу діятиме така ціна наразі не відомо.

Нагадаємо, у вересні автотранспортні підприємства Львівщини повідомили, що планують переглянути вартість проїзду на автобусних маршрутах приміського та міжміського сполучення через карантинні обмеження, ріст цін на паливо та збільшення мінімальної зарплати.

Мітки: автобусні маршрути, Асоціація перевізників Львівщини, вартість проїзду у транспорті, львівські маршрутки, новини львова, перевізники