Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Громадський транспорт

П'ятниця, 8 березня 2024, 13:27

У Львові ще на місяць продовжили знижку 30% на оплату проїзду картою Visa та поповнення Леокарт

Громадський транспорт

Знижка діятиме лише на 6 поїздок з однієї карти до 31 березня.  

Про це повідомили на сторінці "Електронний квиток ЛеоКарт" у Facebook.
 
Акцію для пасажирів від платіжної системи Visa продовжили до 31 березня. Саме тому за одну поїздку знімає 10,50 грн замість 15 грн, а за дві – 21 грн.
 
Протягом цього місяця з однією карткою пасажиру надається можливість зі знижкою 27 грн разово поповнити ЛеоКарт на суму від 100 грн одним платежем. А також оплатити шість квитків у транспорті зі знижкою 30%.
 
"Тобто вартість одного квитка становитиме всього лиш 10 грн 50 коп (з розрахунку 15 грн – 30%).Тож, якщо списує 21 грн – це за дві поїздки з карткою Visa (2 поїздки х 10,50 грн), 31,50 грн – за три квитки і так далі" – йдеться у повідомленні.
 
 
Якщо пасажир здійснив шість валідацій зі знижкою, то за наступні квитки зніматиме 15 грн. До прикладу, з балансу може бути списання 25,5 грн, коли ви протягом дня двічі завалідували поїздку і мали знижку лише на одну з них (10,50 грн за квиток зі знижкою + 15 грн за звичайним тарифом).
 
Нагадаємо, на початку лютого у Львові запровадили 30% знижки на оплату проїзду картою Visa та поповнення Леокарт.
 
Додамо, 23 лютого відбувся тимчасовий збій у роботі фінансового ядра компанії "Мікроелектроніка" через це львів'янам, які розраховувались за проїзд банківською картою, кошти списувати через 3-4 дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.